Składniki:
1 mała główka sałaty zielonej
2 łyżki oliwy z oliwek
1 łyżeczka sosu sałatkowego
15-20 dag truskawek
Wykonanie:
Sos sałatkowy wymieszać z oliwą, truskawki dobrze wypłukać, usunąć szypułki i przekroić na pół. Wymyte liście sałaty rozłożyć na półmisku, skropić sosem sałatkowym z oliwą i dekoracyjnie ułożyć połówki truskawek.
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/wamstron/domains/siostra-anastazja.pl/public_html/wp-content/themes/siostra-anastazja/content.php on line 138
Średnia ocena czytelników
(3.6 / 5)
3.6
5
5
Liczba ocen
5
Siostra Anastazja ze Zgromadzenia Córek Bożej Miłości od lat gotuje i piecze dla krakowskich jezuitów. Nazwana przez tygodnik Gość Niedzielny „Pierwszą Kucharką Rzeczpospolitej” podbiła serca Polaków. Jej kulinarne bestsellery sprzedały się dotąd w łącznym nakładzie ponad 3 000 000 egzemplarzy. W 2008 r. otrzymała Nagrodę Prezesa Międzynarodowych Targów Poznańskich.
Brak komentarzy