Zielona sałata z truskawkami

2015-06-15
  • Czas przygotowania: 0m
  • Czas gotowania: 0m
  • Gotowy w: 0m

Składniki:

1 mała główka sałaty zielonej
2 łyżki oliwy z oliwek
1 łyżeczka sosu sałatkowego
15-20 dag truskawek

Wykonanie:

Sos sałatkowy wymieszać z oliwą, truskawki dobrze wypłukać, usunąć szypułki i przekroić na pół. Wymyte liście sałaty rozłożyć na półmisku, skropić sosem sałatkowym z oliwą i dekoracyjnie ułożyć połówki truskawek.

Rodzaj przepisu: ,
Średnia ocena czytelników

(3.6 / 5)

3.6 5 5
Oceń ten przepis

5 osoba ocenił(a) ten przepis

Podobne przepisy:
  • Sałatka wiosenna

  • Jaja nadziewane z sosem tatarskim

  • Kapusta z grzybami

  • Pierogi z kaszy gryczanej z pieczarkami

  • Bób z grzybami

Komentarze

Napisz komentarz